SEO voor Joomla

Als je een Joomla website hebt, wil je dat die goed bezocht wordt. Hoe krijg je meer bezoekers naar jouw Joomla website? Door het gebruik van zoekmachine optimalisatie (SEO). Volg nu onze SEO voor Joomla training!

SEO voor Joomla

Zoekoptimalisatie SEO voor Joomla websites is eigenlijk hetzelfde als het optimaliseren van een website in een ander CMS systeem. Bijvoorbeeld vergelijkbaar met SEO voor bijvoorbeeld HTML websites, WordPress, en Drupal. Het grote voordeel van Joomla is dat het standaard multilingual functionaliteit heeft zodat je gemakkelijk een meertalige website kunt bouwen. En de functionaliteit van Joomla is gemakkelijk uitbreidbaar met zogenaamde extensies. Er zijn diverse uitbreidingen beschikbaar die je kunnen helpen bij het verbeteren van de vindbaarheid van je site.

SEO voor Joomla

Uitbreidingen (extensies) om SEO te verbeteren

Er zijn diverse uitbreidingen beschikbaar om de SEO te verbeteren: sitemaps om zoekmachines in een keer een overzicht van de website te geven, zodat het indexeren nog makkelijker wordt. En uitbreidingen zoals PWT SEO die ervoor zorgen, dat je beter bewust wordt van het optimaal structureren van je teksten.

Training SEO voor Joomla

Om zelf aan de slag te gaan met zoekmachine optimalisatie voor Joomla dien je een Joomla website te hebben en inloggegevens voorhanden te hebben. Je leert het meest van optimaliseren als je het met je eigen materiaal doet, dus in je eigen Content Management Systeem (CMS). Tijdens de training SEO voor Joomla heb je een eigen laptop nodig, zodat je direct zelf aan de slag kunt!

De voorbereiding

Zorg voor eigen tekst materiaal dat je op je website wilt gaan plaatsen en wilt gaan optimaliseren. Mocht je al een gevulde website hebt, kunnen we nog sneller aan de slag met het verbeteren van je vindbaarheid.

Het is de bedoeling, dat wij meteen aan de slag kunnen met SEO voor Joomla. Dus zorg, dat je goed voorbereid naar de training komt. Maak desnoods alvast wat tekst voor je website die je kunt knippen en plakken in je website. Zorg ook alvast voor wat beeldmateriaal waarmee je kunt oefenen.

Denk je, dat je er klaar voor bent? Meld je dan aan via het contactformulier dat bestemd is voor de SEO training. Daar staan ook de data waarop wij de training geven.

Ondersteuning bij SEO voor Joomla

Als je ondersteuning wilt voor SEO voor Joomla dan kun je terecht bij Peter Martin. Sinds 2005 bouwt hij websites. En ondersteunt hij bedrijven en organisaties met Joomla websites. En natuurlijk bij de SEO optimalisatie voor hun website. Tijdens - maar ook na - de training kan jij je helpen met het optimaliseren van je Joomla website.

Ook voor de toekomst

Een website is nooit af en altijd in ontwikkeling. Zo ook zoekmachine optimalisatie: het is een continue proces. Eerlijk gezegd ben je er nooit klaar mee. De algoritmes van de zoekmachines blijven zich ontwikkelen. Maar ook jouw marketing activiteiten hebben invloed op de content en SEO van jouw website. Wij volgen de ontwikkelingen met zoekmachines op de voet. En daarom kunnen wij je ook in de toekomst blijven helpen. Want wij verwachten van drukke ondernemers niet, dat zij dat zelf kunnen bijhouden.