SEO Training in Nijmegen

Met jaren praktijkervaring in het bouwen en optimaliseren van websites geven wij in onze SEO training handzame tips om zelf aan de slag te gaan met de zoekmachine optimalisatie van jouw website. We geven de training in hartje Nijmegen in ons kantoor op het Keizer Karelplein. Op loopafstand van Nijmegen Centraal Station en een parkeergarage voor de deur. 

Overzicht SEO training

Ons doel is om onze deelnemers te leren hoe ze zelf de SEO voor hun website kunnen optimaliseren.

SEO basistraining

SEO Introductie

Heeft jouw bedrijf een eigen website? Waarom is zoekmachine optimalisatie (SEO) belangrijk voor jouw website?

SEO basistraining

SEO Basistraining

Waarschijnlijk zocht je naar een oplossing om je website beter gevonden te laten worden. Met zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization of SEO) kun je ervoor zorgen, dat jouw website beter gevonden wordt. Volg onze SEO basistraining in Nijmegen. Dan laten wij jou de technieken zien waarmee je met je site beter kunt scoren.

SEO voor WordPress met Yoast

SEO voor WordPress

SEO voor WordPress. Wat wil dat zeggen? Dat wil zeggen dat je wilt, dat je WordPress website goed bezocht wordt. Maar hoe krijg je meer bezoekers naar jouw WordPress website? Onder andere door het gebruik van zoekmachine optimalisatie (SEO). Toch? 

SEO voor Joomla

SEO voor Joomla

Als je een Joomla website hebt, wil je dat die goed bezocht wordt. Hoe krijg je meer bezoekers naar jouw Joomla website? Door het gebruik van zoekmachine optimalisatie (SEO). Volg nu onze SEO voor Joomla training!