SEO Support strippenkaart

De SEO Support strippenkaart geeft recht op 10 uur hulp bij al je vragen die bij je opkomen tijdens het verbeteren van je website.

Heb jij nog vragen over het beter vindbaar maken van jouw website in de zoekmachines? Dat komt goed uit, want SEO training 024 biedt ook SEO Support. Dus, wil je ondersteuning bij website optimalisatie? Neem dan contact met ons op.

Wij bieden je graag een strippenkaart aan voor 10 uur persoonlijke SEO ondersteuning. Zo ben je verzekerd van antwoorden op al je vragen over hoe je je website hoger kunt laten ranken. 

Prijs SEO Support strippenkaart

Je betaalt 800 euro exclusief 21 procent btw voor 10 uur support. 

Kies in het contactformulier voor een van de drie mogelijkheden:

  1. Algemene SEO Support
  2. SEO support voor een WordPress website
  3. SEO support voor een Joomla website

En vink je keuze aan. Zo weten wij wie uit ons team je het beste van dienst kan zijn en antwoord kan geven op de vragen waar je over struikelt.

Voor wie is de strippenkaart bedoeld?

De strippenkaart geldt voor iedereen die de SEO basistraining heeft gevolgd. Maar je kunt hem ook aangevragen als je de training niet hebt gevolgd. En je zelf je website wilt optimaliseren. Je krijgt ruim de tijd om gebruik te maken van de tien uur ondersteuning, want de strippenkaart is een jaar geldig.

Heb je niet genoeg aan 10 uur support? Dan vraag je er toch gewoon nog eentje aan? Met de SEO Support strippenkaart ben je ervan verzekerd, dat je alle hordes kunt nemen die je tegenkomt tijdens de Search Engine Optimization van jouw website(s).

 

 

Vraag direct je SEO Support strippenkaart aan als je met deze tips niet uit de voeten kunt