SEO-specialisten stellen zich voor

SEO-specialisten Peter Martin en Maureen Bol hebben elkaar leren kennen… Ja, wanneer eigenlijk? Ze weten het allebei eigenlijk niet meer. Ze zijn elkaar waarschijnlijk in Nijmegen tijdens netwerkbijeenkomsten tegengekomen. Beiden op zoek naar meer contacten, gelijke geesten en andere ondernemers.

Netwerken in Nijmegen

Het eerste contact was dus gelegd. En werd van tijd tot tijd aangehaald. Zoals toen Peter in 2009 het idee opvatte een Open Coffee in Nijmegen te starten. Waar Maureen sinds het begin met veel enthousiasme aan deelneemt. 

Ook kwamen ze elkaar tegen tijdens het evenement 7 days of Inspiration, waar in 7 dagen een aantal inspirerende initiatieven werden geboren. Dat was in 2011.

Peter gaf tijdens het evenement een presentatie over “Open source software (Linux) in het onderwijs”.

Maureen is tijdens dat evenement betrokken geraakt bij het project Huis van Overvloed. Ze ontfermde zich naar aanleiding van het evenement over de website en over de blogs van het huis.

Krachten gebundeld

Recentelijk hebben zij hun krachten als SEO-specialisten gebundeld om anderen te helpen bij het online vindbaar maken van hun websites. Peter vanuit zijn Joomla-expertise en Maureen vanuit WordPress.

SEO-specialisten signaleren

SEO-specialisten stellen zich voor

Door middel van een training laten zij bedrijven en organisaties de weg in de wereld van de Search Engine Optimization (SEO) vinden. Peter doet dat vooral vanuit de technische hoek (en Joomla) en Maureen vanuit het gezichtspunt van schrijver en blogger (en WordPress).

Omdat de – soms ongeschreven – regels voor een goed vindbare website universeel zijn, richten zij zich met hun training op ondernemers (MKB) die hun website beter vindbaar willen maken.