SEO Training in Nijmegen

SEO training in Nijmegen

Je hebt een eigen website. Of jouw bedrijf heeft een eigen website. En als het goed is, een hele mooie en snelle website. Een website die gezien mag worden. Wordt jouw website goed gezien?

Je hebt een bepaald doel met je website. Misschien verkoop je producten via jouw website. Of je biedt jouw zakelijke diensten aan en promoot jouw activiteiten via jouw website. Of misschien wil je mensen ergens over informeren. Maar je hebt een bepaald doel. Als je geen concreet omschreven doel hebt, dan is het raadzaam om dat wel te doen. Maak een Internet Project Plan (IPP). Daarmee concretiseer je jouw doelen en ga je effectiever om met je tijd en je budget. En als je echt geen doel met jouw website lijkt te hebben, dan is jouw website waarschijnlijk slechts een leuke hobby. Wat is het doel van jouw website?

Maar goed, je hebt tijd en geld in je website ge├»nvesteerd. Een website is niet gratis. De hosting en de domeinnaam kosten geld. Misschien heb je een bedrijf ingehuurd om je website te maken. Of je hebt er zelf veel tijd aan besteed door het helemaal zelf te doen met een open source CMS, zoals WordPress of Joomla. Om jouw doel te verwezenlijken en je geinvesteerde tijd en geld rendabel te maken, heb je bezoekers nodig. Hoeveel bezoekers heeft jouw website?

Hoe krijg je meer bezoekers naar jouw website?

Met adverteren, bijvoorbeeld via Google Adwords, kun je op korte termijn meer bezoekers op je website krijgen. Maar dat is duur. En de bezoekersstroom stokt vanaf het moment dat je advertentiebudget op is.

Als je op langere termijn meer bezoekers op jouw website wilt hebben, dan kun je beter investeren in zoekmachine optimalisatie (ook wel bekend onder de term "SEO").

SEO Training in Nijmegen

Om te leren hoe je jouw website kunt optimaliseren, geven wij regelmatig SEO Training in Nijmegen.