SEO training MKB

Leuk dat je ons hebt gevonden! Waarschijnlijk zocht je naar een oplossing om je website beter gevonden te laten worden. Door middel van zoekmachine optimalisatie (Search Engine Optimization) kun je er voor zorgen dat jouw website beter gevonden wordt. Volg onze SEO Training MKB in Nijmegen en wij leren jou de SEO technieken om beter te scoren.

SEO training MKB

SEO training MKB voor de optimalisatie van je website is mogelijk via seotraining024.nl.

Wij verzorgen een cursus in 1 dagdeel, waarin wij de basisbeginselen toelichten. Want het is als ondernemer niet gemakkelijk om dat allemaal zelf onder de knie te krijgen. En dat snappen wij best. Bovendien wil je toch zoveel mogelijk zelf doen om goed gevonden te worden?

Zoekmachine optimalisatie - ook wel zoekmachinevriendelijkheid of Search Engine Optimization (SEO) genoemd - is tenslotte belangrijk voor de vindbaarheid van websites via zoekmachines. Die zorgt ervoor, dat klanten de juiste bedrijven en dienstverleners kunnen vinden.

Wie zijn wij?

De trainers zijn Peter Martin en Maureen Bol. Peter is gespecialiseerd in Joomla. En Maureen weet veel van WordPress. Dat zijn de meest gebruikelijke systemen waarop websites draaien. (Meer informatie vind je op de pagina SEO specialisten)

Hoe dan ook, uiteindelijk zijn de “regels” voor het optimaliseren van een site voor alle systemen dezelfde. Het gaat erom, dat jouw bedrijf goed gevonden wordt. Bovendien zou het fijn zijn, als je dat zelf kunt realiseren. En dat je ook de resultaten kunt zien van je inspanningen.

Meer weten?

Onze trainingsdata zijn terug te vinden bij het contactformulier. Neem contact met ons op als je nog vragen hebt. Of schrijf je direct in voor een SEO training MKB